Graafinen suunnittelu

Palvelut

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%

Yritysilme
alk. 600€

Kokonaisen yritysilmeen suunnittelu aloituspalaverin pohjalta. Väripaletti, typografia, logo, kuvapankki ja graafinen ohjeisto.

Logon suunnittelu
150€

Alkukartoituksen pohjalta laadittu logo. Hinta sisältää yhden korjauskierroksen, lisäkierrokset 50€/korjauskierros. Toimitetaan SVG-vektortiedostona sekä PNG-kuvatiedostona tummalla ja vaalealla pohjalla eri käyttötarkoituksiin.

Käyntikortin suunnittelu ja printtaus
alk. 100kpl/100€

Käyntikortit suunniteltuna, printattuna ja kotiin toimitettuna! 100kpl minimitilaus ja jopa 1000kpl tilaukset onnistuu. Laatuvaihtoehtoina Perus, Premium sekä Erikois (metallinhohto, kohopainatus).

Yritysesitteen suunnittelu ja printtaus
alk. 100kpl/150€

Yritysesitteen suunnittelu, printtaus ja kotiin toimitus edistämään myyntiäsi! 100kpl minimitilaus ja jopa 1000kpl tilaukset onnistuu. Kiiltävä- tai mattapintainen. Myös katalogit ja menut.

Somemainokset
100€

Sosiaalisen median mainosten suunnittelu (max 3kpl). Instagram ja Facebook. Mainokset suunnitellaan yrityksen brändin mukaisesti oikeaan kokoon skaalattuna. Tekstit tulee toimittaa valmiiksi.

Graafinen ohjeisto
200€

Ohjeistus yrityksen visuaalisen ilmeen värien, typografian, kuvien ja logon käytöstä. Tarkoitus pitää yhdenmukainen linja käyntikorttien, esitteiden, verkkosivujen jne. kanssa