WordPress verkkosivut

Luon verkkosivut huippusuositulla WordPress -alustalla. Tämä mahdollistaa sen että jatkossa sivujen muokkaaminen on helppoa!

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnin idea on se että sillä saadaan nostettua näkyvyyttä hakukoneiden tuloksissa valitsemalla oikeita hakusanoja kirjoitettaessa sivustolle sisältöä. Myöskin taustalle tehtävät muutokset joiden avulla sivuston nopeus sekä luotettavuus kasvaa, nostavat sijoitusta hakutuloksissa.

Hintaansa nähden edullinen ratkaisu

Teen sivustot nopeiksi valitsemalla oikeat kuvakoot, välttelemällä turhia vimpaimia jotka latautuvat hitaasti sekä tekemällä oikeat muutokset taustalle metatietoihin. 

Visuaalisuus

Sivujen ulkonäköä suunnitellessa otetaan huomioon mm. brändi, sivuston latausnopeus ja käytännöllisyys. Pidetään valikot selkeinä ja kaikki tarpeellinen esillä jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman simppeli!

Valitaan mukaansatempaavat hauskat pelottavat coolit jännittävät informatiiviset efektit sivustolle

Efektit tosiaankin ovat hauska lisä ja tekevät sivuista entistä houkuttelevammat ja myös niiden kanssa sivusto pysyy nopeana.

Responsiivisuus

Nykypäivänä yhä useampi selaa sivustoja älypuhelimella. On siis ensisijaisen tärkeää että sivusto on responsiivinen, eli ulkoasu mukautuu laitteen mukaan.

Mobiiliin taipuvat sivut ovat nykypäivää

Siispä jokainen luomani sivusto optimoidaan toimimaan moitteettomasti myös älypuhelimilla ja tableteilla.

Ohjeistus käyttöön

Projektin päätteeksi saat ohjeistuksen WordPress -alustan käyttöön jossa käydään läpi perustoiminnot muokkaamiseen ja sisällön lisäämiseen.

Asiakas oman onnensa nojassa

Asiakas saanut ohjeistuksen ja tyytyväinen

Viimeinen asia kuittaa sen mihin palveluissani tähtään; tyytyväiseen asiakkaaseen! Haluan että sivuston valmistuttua pääset myös itse lisäämään sivuille uutta sisältöä ilman että järjestelmän opetteluun menee tolkuttomasti aikaa. 

Katso tekemiäni verkkosivuja!

Ylläpito ja kehitys

Sivustojen valmistuttua on tärkeää ylläpitää sivuja ajantasaisilla päivityksillä, huolehtia tietoturvasta, varmuuskopioida säännöllisesti, testata järjestelmää sekä kehittää sivustoa. Näin muutamia mainitakseni.

Miksi näin? Hyvinkin yksinkertaisesti siitä syystä että ilman säännöllistä ylläpitoa sivustoista tulee hitaat, huonosti toimivat ja osa sisällöstä ei välttämättä näy puutteellisten päivitysten takia. 

Tämä onnistuu toki sinulta itseltäsikin mutta suosittelen ajattelemaan asiaa aivan kuten kirjanpidonkin kannalta. Onhan se opeteltavissa mutta siihen kuluu paljon aikaa kuukausitasolla ja mieluusti varmaan käytät sen ajan liiketoimintasi kehittämiseen ja sitä kautta myynnin boostaamiseen.

Ehdoton valinta on siis ulkoistaa ylläpito. Valittavanasi on kaksi ylläpidon pakettia. Niistä löydät tarkemmin alla olevan napin takaa.

Voit maksaa myös useammassa erässä ilman kuluja!

Wordpress verkkosivut

Saat halutessasi täysin räätälöidyt verkkosivut
299
alk.
  • Kotimainen pilvipohjainen palvelintila
  • SSL salaus
  • Elementor Pro editori
  • Valmiiden tekstien lisääminen
  • Yksilöity ulkonäkö
  • Haluamasi lisäosat ja elementit

Miten edetään?

Yhteydenotto

Tee hinta-arvio sivuilta löytyvän laskurin avulla. Voit myös kertoa hieman yrityksestäsi ja millaisesta palvelusta olet kiinnostunut. Vaihtoehtoisesti voit ottaa suoraan yhteyttä Ota yhteyttä -välilehdeltä

Alkukartoitus

Alkukartoitus voidaan hoitaa puhelimitse, teams-palaverilla tai sähköpostitse.

Tässä vaiheessa teen myös palvelusopimuksen. Tämän toimitan sähköisesti ja myöskin allekirjoitus tapahtuu sähköisesti Visma Sign -palvelun kautta.

Sisällöntuotanto

Pääsääntöisesti sivustolle tulevat sisältötekstit on Teidän vastuulla mutta tarvittaessa myös minä voin hoitaa sisällöntuotannon!

Mikäli Sinulla ei ole omia kuvia käytössäsi, voidaan sivustolla hyödyntää minun käytössäni olevaa laajaa kuvapankkia.

Luominen

Alkukartoituksen perusteella suunnittelen sivuston rakenteen, käytettävät elementit sekä ulkonäön. Teen mallisivun jota pääset testaamaan. Mahdollisten korjauskierrosten ja antamasi hyväksynnän jälkeen siirrän sivustolle sisältötekstit ja lopulliset kuvat.

Viimeistely

Ennen sivuston julkaisua tarkistan elementtien toimivuuden, testaan sivuston nopeuden, teen kevyen hakukoneoptimoinnin metatietoihin ja varmistan responsiivisuuden (eli toimivuus kaikilla laitteilla, kuten mobiili)

Ylläpito

Sivuston valmistuttua se kaipaa ylläpitoa. Ylläpito käsittää järjestelmän päivityksen ja lisäosien päivityksen, tietoturvan varmistamisen, sivuston nopeuden ja elementtien testaamisen sekä säännöllisen varmuuskopioinnin. 

Voit toki hoitaa kaiken tämän itsekin mutta suosittelen valitsemaan ylläpitopaketin säästääksesi aikaa ja rahaa. Kaikki käyttämäsi aika on aina pois varsinaisen liiketoimintasi kasvusta!

Scroll to Top