Mikä on KaWin?

KaWin nimen takana toimin minä; Kaarlo. Olen aiemmin työskennellyt verkkokauppayrittäjänä ja sittemmin luonut uraa työhönvalmennuksen parissa. Nykyään olen luonut rakkaasta harrastuksesta hyvin rullaavan liiketoiminnan. 

Suuri intohimoni on tietotekniikka ja kaikenlainen tietokoneella näpertely. Verkkokauppayrittäjän taipaleella pääsin tutustumaan moneen eri verkkokauppa-alustaan (Vilkas, Finqu, Mycashflow) sekä WordPressiin. Huomasin tällöin että opin eri alustojen toiminnat todella nopeasti ja helposti. Totesin myös itse kehittämisen ja sivustojen sekä verkkokauppojen rakentamisen olevan itselle erittäin mieluista hommaa.

Verkkokauppaa pyörittäessä hoidin myös verkkokauppaan liittyvän markkinoinnin, sisällöntuotannon, tuotekuvaamisen, analytiikan seuraamisen jne. kaiken siihen liittyvän. Opin siis valtavasti tuona aikana ja siksi päätin että jossain vaiheessa haluan tarjota osaamistani myös muille. Siitä syystä lähdin vihdoin ja viimein toteuttamaan tätä unelmaa!

Luonteeltani olen tarkka ja tietokoneella työskennellessäni uppoudun täysin siihen maailmaan. Keskityn hyvin yhteen projektiin ja vastoinkäymisten kohdalla en helposti luovuta vaan sinnittelen niin kauan että keksin ratkaisun.

Olen mielelläni mukana auttamassa yrityksesi kasvussa verkkosivuihin, verkkokauppaan tai graafiseen suunnitteluun liittyvissä asioissa!